Binnenvaart

Binnenvaart

Huisman Meppel is een deskundig timmerbedrijf voor alle soorten timmerwerkzaamheden aan boord van binnenvaartschip, plezierjacht, vrachtschip, sleepboot, duwboot en passagiersschip.

Van onderhoud tot nieuwbouw

Van een kleine aanpassing voor comfort op een pleziervaarttuig tot een compleet nieuwe inrichting van een binnenvaartschip waarbij met de meest uiteenlopende factoren rekening kan worden gehouden.

Huisman Scheepsbetimmering levert al 25 jaar uniek maatwerk en klantgerichte oplossingen. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden op het binnenvaartschip, op uw locatie, in onze werkplaats, maar natuurlijk ook een combinatie. Het voorwerk bij ons, de plaatsing op uw locatie.

Wij denken in mogelijkheden

Door ervaring weten we wat mogelijk is. Juist door het aannemen van wat als ‘kleine klussen’ gezien wordt leveren onze vakmensen elke keer weer een visitekaartje af. Hoe groot of klein de opdracht is; hij stopt pas als de opdrachtgever helemaal tevreden is.  Bij langdurige samenwerking is goede communicatie belangrijk voor het vlekkeloos verlopen van uw project. 25 Jaar ervaring bewijst dat wij de juiste taal spreken.

Van klein onderhoud aan een plezierjacht …

Uw teakdek verdient bescherming en goed onderhoud. Als het onderhoud juist wordt uitgevoerd gaat een teakdek jarenlang mee. Maar eens komt de tijd dat kleine plekjes extra aandacht verdienen om grotere problemen te voorkomen. Niets zo mooi als de warme uitstraling van een houten dek of houtaccent. Het vergt tijd, inspanning en deskundigheid om het zo te houden. En niet alle buitenlandse houtsoorten verdragen het Europese klimaat zoals we graag zouden willen. Een vakman weet hier mee om te gaan en het uit te voeren. Laat u adviseren of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij vinden het belangrijk dat u lang kan genieten van een goed gelegd en onderhouden teakdek.

… tot groot onderhoud aan een binnenvaartschip

Na de verkoop van een schip is het meestal wenselijk om de inrichting aan te passen voor het nieuwe gebruik. Of we nu praten over een gedeelte van het schip, misschien alleen een paar kajuiten of de herinrichting van het complete binnenvaartschip. We hebben zelfs al eens alleen enkele panelen aangepast om de plaatsing van nieuwe apparatuur mogelijk te maken.